Tojásdad, hogy majdnem szív alakú, fedett bütykös szürke/kék/zöld színárnyalatok, hogy néz ki, majdnem olyan, mint a mérleg, kívül belül, szakaszok csillogott, krémes-fehér húst egy meglepően kellemes aroma. Miről is beszélünk? Cukor alma. Mi is pontosan az alma cukor, gyümölcs, nőhetnek, cukor, alma a kertben? Olvasson tovább, hogy megtudja, növekvő, cukor, alma, alma cukor felhasználása, illetve az egyéb információkat.
Mi az Alma Cukor Gyümölcs?
Cukor alma (Annona squamosa) a gyümölcs az egyik leggyakrabban a felnőtt Annona fák. Attól függően, hogy hol találja meg őket, ők rengeteg nevek, köztük a következők sweetsop, sodó, az apple, valamint a apropója pikkelyes kapni.
A cukor almafa változik a magassága 10-20 méter nyitott szokása, hogy szabálytalan, cikk-cakk gallyak. Lombozat alternatív, tompa zöld felső, halvány zöld, az alsó. Zúzott levelek egy aromás illat, mint az illatos virágok, amely lehet egyszeri vagy klaszterek 2-4. Ezek sárga-zöld, halvány sárga belső viselt le a hosszú lelógó szára.
Gyümölcs, cukor, alma fák, mint arról, 2 ½ 4 cm hosszú. Minden gyümölcs szegmens, általában tartalmaz egy ½ -hüvelyk hosszú, fekete sötét barna mag, amely lehet akár 40% alma cukor. A legtöbb cukor alma zöld bőr, de a sötét piros fajta tudás, néhány népszerűsége. A gyümölcs megérik 3-4 hónappal a virágzás után a tavasz.
Alma Cukor Információk
Senki nem tudja pontosan, hogy hol, cukor, alma, jégeső, de ezek a leggyakrabban termesztett trópusi Dél-Amerika, Mexikó déli részén, a Nyugat-India, Bahama-szigetek, Bermuda. Termesztés legkiterjedtebb Indiában, s vadul népszerű a belső Brazília. Megtalálható vadon nőnek, Jamaica, Puerto Rico, Barbados, valamint a szárazabb régiók Észak-Queensland, Ausztrália.
Valószínű, hogy a spanyol felfedezők hozott magokat az Új Világ, hogy a Fülöp-szigetekről, míg a portugál gondoltam, hogy hozta a magokat, hogy dél-India előtt, hogy 1590. Floridában, egy “mag nélküli” fajta, ‘mag nélküli Kubai,’ bevezetésre került termesztésre 1955-ben. Ez csökevényes mag, van egy kevésbé fejlett íze, mint más fajták, felnőtt elsősorban, mint újdonság.
Alma Cukor Használ
A gyümölcs az alma cukor fa ették meg a kezét, elválasztva a húsos szegmensek a külső héja, köpködő a magokat. Egyes országokban, a cellulóz nyomni, hogy megszüntesse a magokat, majd hozzátette, hogy fagyit, vagy kombinált tejjel egy frissítő ital. Cukor alma soha nem használt főtt.
A mag az alma cukor mérgező, mint a levelek, fakéreg. Sőt, őrölt mag vagy szárított gyümölcs használták, mint hal a méreg, illetve rovarölő Indiában. Egy mag paszta is használták beillesztett, a hajas fejbőrön, hogy megszabadítsa az embereket a tetvek. Az olaj származó magok is használható növényvédő. Ezzel szemben, az olajat, a cukrot az apple levelek már korábban is használni a parfümöket.
Indiában, a zúzott levelek felhorkant kezelésére hisztéria, ájulás, helyileg alkalmazott, hogy a sebek. Egy levél főzet használható a trópusi Amerikában kezelésére számos tünetek, mint a túl a gyümölcs.
Nőhetnek, Cukor, Alma Fák?
Cukor alma kell egy trópusi, hogy közel a trópusi éghajlat (73-94 fok F. vagy 22-34 C) alkalmatlan a legtöbb területen az Egyesült Államok kivételével az egyes területeken a Floridai, bár hideg toleráns 27 fok F. (-2 C.). Jól megélnek a száraz területeken, kivéve a beporzás, ahol a nagy légköri páratartalom úgy tűnik, hogy egy fontos tényező.
Szóval lehet, hogy nő a cukor almafa? Ha belül az éghajlati tartomány, akkor igen. Továbbá, cukor, alma fák hát a konténerek üvegházakban. A fák – a különböző talajok, feltéve, hogy ezek a jó vízelvezetés.
Amikor a nő cukor, alma, szaporítás általában a magokat, hogy május 30 napig vagy tovább csírázni. Hogy meggyorsítsa a csírázás, scarify a magokat, vagy áztassa őket előtt 3 nappal ültetés.
Ha él a trópusi övezetben pedig kívánom, hogy a növény a cukor alma a talaj, a növény, őket teljes nap 15-20 méterre más fák, vagy épületek.
Takarmány fiatal fák minden 4-6 hét alatt a vegetációs időszak egy teljes műtrágya. Alkalmazza 2 – 4-es réteg talajtakaró a fa körül belül 6 cm a törzs, hogy megtartja a nedvességet, szabályozzák a talaj hőmérséklete.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: